26 Ekim 2009 Pazartesi

25 Ekim 2009 Liverpool 2 - 0 Manchester United...


Olmadı,Balonlarla Başlayan Maçta Balonu Patlayan Biz Olduk.Gerçek United'ı Bu Maçta da Göremedik. Bir Derbi İçin Çok Sıkıcı Geçtiğini Düşünmekteyim Tabi Kimin İçin Sıkıcı Olduğu Tartışılır.Ayrıca Hakemin Oyunu Sık Sık Bölerek Maçın Keyfini Kaçırdığını Düşünmekteyim.Bütün Mazeretler Bir Tarafa İyi Oynamadık Ve Kaybettik.
Aslında Hakem Kayıp Zamanı Gösterdiğinde Yine Umutlandım Ama Bu Sefer Son Dakikada Gölü Atan Liverpool Oldu.Geçen Yıl Olduğu Gibi Anfield Road'dan Yine Elimiz Boş Döndük.
Bu Gün İngilterede Gazeteler "Reds Miss Ronny" Kırmızılar Ronny'i Özlüyor Başlığı Altında,Unitedın Özünü Bulamamasının Nedenini Ronaldonun Yokluğu Olarak Yazmışlar.Yalanda Değil...Valencia İyi Başladı Ama Hala Tam Anlamıyla Takıma Oturmuş Değil,Nani'nin İse Ne Zaman Parlayacağı Hala Soru İşareti.
Chelsea Yine Liderliğe Oturdu Bu Haftalarda Koltuğu Herkes Birbirine İkram Etmekte Arsenal İse Eksik Olan Maçını Kazandığı Takdirde Bizimle Aynı Puanda Yapmamız Gereken Belli;Stanford Bridge Ve Emirates'den Puan Yada Puanlarla Dönmek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder